6 diciembre 2017
Category:
Noticias
Comments: Comentarios desactivados

Més de 8 hores de curtmetratges per celebrar El Dia Més Curt

BANNER CENTRAL ED+C

La 3a edició d’EL DIA MÉS CURT – LA FESTA DEL CURTMETRATGE que organitza MÈDIT [associació cultural], comptarà amb un total de 8 sessions de curtmetratges distribuïdes entre el 21 i 22 de desembre a l’Aljub d’Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma i, com a novetat aquest any, estarem també a Menorca el 23 de desembre a l’Auditori de Ferreries. El Dia Més Curt amplia el nombre de sessions fins a 8 dirigides per a tot tipus de públic, totes elles d’entrada gratuïta fins a omplir aforament.

Per començar dijous 21 de desembre, JUNIOR BEAT sessió matinal dirigida a centres educatius per estimular la creativitat dels més joves. A l’horabaixa inaugurem EL DIA MÉS CURT 2017 amb la taula rodona DONES DE CINEMADiversos punts de vista de la dona sobre la situació actual del curtmetratge i del cinema en general” coorganitzada amb ILLENC – Illes Balears Film Commission i la projecció de curtmetratges realitzats per dones, DONES EN CURT. Seguim amb les sessions ACIB CLÀSSICS una selecció del millors curts de l’Associació de Cineastes de les Illes Balears i per finalitzar PERLES les joies del curtmetratge mundial. Aquest any sota un eix comú, el treball interpretatiu; tot un homenatge a actrius i actors.

Aquesta edició ampliam dies de projeccions, el divendres 22 de desembre ACIB ARA els darrers curtmetratges de directors de l’Associació de Cineastes de les Illes Balears, CURT MÈDIT 7 un recull dels curts de la 7a edició del Mèdit – Festival de Cinema Mediterrani de Menorca, i FIRE!! EN CURT, una selecció de curts de la darrera edició del Fire!! – Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona.

Conclourem el dissabte 23 de desembre a les 19:30h a Ferreries, Menorca, amb la sessió DONES EN CURT, de curtmetratges dirigits per dones, amb la col·laboració d’Es Far Cultural.

Aquest any comptam amb el patrocini de la Mallorca Film Commission – Fundació Mallorca Turisme.

Ens sumam així a la celebració d’El Dia Més Curt – La Festa del Curtmetratge que organitza Catalunya Film Festival i la distribuïdora Marvin&Wayne.

Però també es poden organitzar projeccions el 21 de desembre des de la pàgina central d’El Día Más Corto. La festa del curt és per tothom!

ccc

unnamed

 

Comments are closed.