12 julio 2018
Comments: Comentarios desactivados

Oberta la convocatòria de CURT BALEAR

·

EL DIA MÉS CURT 2018 escalfa motors amb la convocatòria de CURT BALEAR

El 21 de desembre torna EL DIA MÉS CURT, per quart any Mèdit [associació cultural] organitza la festa del curtmetratge.

Entre les sessions d’aquesta edició haurà una dedicada a les darreres produccions balears a CURT BALEAR, on convidam als cineastes de les Illes Balears a participar en EL DIA MÉS CURT 2018.

banner web EDMC18-01

Bases:

1.- Poden participar realitzadors de les Illes Balears o curtmetratges rodats a les Illes Balears. Els treballs han d’haver estat realitzats entre l’any 2016 fins a l’any 2018.

2.- La convocatòria romandrà oberta entre l’12 de juliol fins al 30 de setembre de 2018. Els curts s’enviaran al correu jaume@medit.es via “we transfer”, o a través de link amb clau.

3.- En presentar les obres, caldrà aportar informació amb les dades de l’autor: nom i llinatges, adreça i telèfon de contacte i dades de l’obra: títol, durada, any i lloc de producció, sinopsi, equip, a més d’incloure un frame i el poster de l’obra.

4. El curtmetratge haurà de tenir, a més, les següents característiques tècniques: format mp4 i en HD.

5.- En el cas que els curtmetratges tinguin diàlegs en un altre idioma que no siguin en català o castellà, hauran de portar subtítols en castellà o català.

6.- L’equip de MÈDIT farà una selecció entre els curtmetratges rebuts per la sessió de CURT BALEAR d’entre 60 i 90 minuts que es programarà dins de l’esdeveniment EL DIA MÉS CURT.

7.- Els participants concedeixen a Mèdit [associació cultural] els drets de projectar les obres el 21 de desembre de 2018 en el marc d’ EL DIA MÉS CURT 2018 a Mallorca i Menorca.

BannerFMT

Entre les novetats d’ El Dia Més Curt d’aquest any, el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació celebra 25 anys amb un concurs Curtmetratges Compromesos amb un premi de 2.000€, el guanyador i els finalistes es projectaran dins El Dia Més Curt a Es Baluard, Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma.

També podeu consultar les bases clicant aqui.

Per més informació:   Jaume Fiol    jaume@medit.es

logos web EDMC18okgroc-01

 

Comments are closed.