2 agosto 2017
Category:
Noticias
Comments: Comentarios desactivados

MÈDIT a la Diada d’Estiu de la Cultura

Ens plau convidar-vos a celebrar amb nosaltres “Diada d’Estiu de la Cultura” amb la estrena a Menorca de la darrera pel·lícula del reconegut director serbi Emir Kusturica.

L’Ajuntament de Ciutadella de Menorca, conmemora aquesta festa de la Cultura amb diversos actes culturals els dies 4 i 5 d’agost, inaugurant la reforma de l’exquisit Palau Can Saura i el seu pati, que obrirà les seves portes a partir d’ara com a Centre Cultural de la ciutat.

Mèdit ha estat convidat per a concloure l’esdeveniment i ho fa amb una pel·lícula molt mediterrània: “En la vía láctea” d’Emir Kusturica, amb ell mateix com a protagonista, i amb la sempre bella Mónica Bellucci. Primavera en temps de guerra. Cada dia, un lleter travessa el front en ruc, esquivant les bales per portar la seva preuada mercaderia als soldats. Beneït per la sort en la seva missió, estimat per una bella vilatana, un futur plàcid sembla esperar… fins que l’arribada d’una misteriosa dona italiana dóna un tomb a la seva vida. Així comença una història d’amor prohibit i apassionat que submergirà a tots dos en un seguit d’aventures fantàstiques i perilloses. El destí els ha unit, i res ni ningú sembla poder detenir… Basada en una idea originalment explorada pel cineasta en el curtmetratge que va fer per a la pel·lícula d’episodis “Words with Gods”.

c

DEC

 

    “EN LA VÍA LÁCTEA”, d’Emir Kusturica. Sèrbia (2016). 125min.

    Dissabte 5 d’agost a les 22:30h   

    Al pati del Palau Can Saura

    C/ del Santíssim, s/n, Ciutadella de Menorca

 

xx

Patrocina: Ajuntament de Ciutadella de Menorca

xx

Comments are closed.