22 diciembre 2018
Category:
Noticias
Comments: 0

450 persones celebren El Dia Més Curt 2018

El Dia Més Curt 2018 celebra amb èxit la seva quarta edició a Palma, 450 persones han acudit fins Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma a les diferents sessions de curtmetratges i a la jornada professional per celebrar la festa del curtmetratge.

Junior Beat 18

S’han projectat un total de 29 curtmetratges de diferents paissos i temàtiques per arribar a tots els públics.

Hem comptat amb la col·laboració un any més de la Catalunya Film Festivals i de la distribuïdora Marvin & Wayne amb les sessions de JUNIOR BEAT, dedicada als més joves, i PERLES, que aquest any s’ha dedicat a joies del curtmetratge del Quebec.

No ens hem oblidat dels curts realitzats a les Illes Balears amb una doble sessió de CURT BALEAR amb la presentació dels directors dels curts projectats.

Curt Balear I 18

Curt Balear II 18

La gran novetat d’aquesta edició ha estat la sessió CURTMETRATGES COMPROMESOS amb la resolució del concurs convocat pels Fons Mallorquí per celebrar els seus 25 anys, però amb la intenció de mantenir les futures edicions.

El guanyador del concurs “Curtmetratges Compromesos” és Peix al forn de Guillem Miró amb un premi de 2.000 euros, els finalistes són: La trampa de na Sara de Luis Ozonas i Fundació Amarant, Si no soy no puedo ser de Mario Torrecillas i  Esclavos del siglo XXI del IES Son Pacs i Juan José Guijarro.

Curts compromesos 18

Un any més es va dedicar un espai al sector audiovisual amb una jornada professional, coorganitzada amb la Illes Balears Film Commission, aquest any amb una conversa de cinema i publicitat amb el cineasta Dani de la Torre i el director creatiu Oriol Villar, moderat per la professora de publicitat del CESAG Nuria Barahona.

Jornada P b 18

Després de quatre anys El Dia Més Curt es consolida al calendari cultural de Palma amb el suport del públic i del sector audiovisual.
El Dia Més Curt ha estat possible gràcies al patrocini de la Fundació Mallorca Turisme, i s’ha coorganitzat amb la Catalunya Film Festivals, la distribuïdora Marvin&Wayne,  Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma, la  Mallorca Film Commission, la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears a través de la Illes Balears Film Commission  i a la col·laboració especial de l’Ajuntament de Palma, HM Hotels Jaime III, Viatges Creus, la productora Tomavistas, Impresrapit i el CESAG – Centro de Enseñanza Superior Alberta Giménez.Des de MÈDIT [associació cultural] volem agrair a totes les entitats, cineastes i públic per fer possible la festa del curtmetratge i desitjam unes Bones Festes!

BON NADAL! xarxes

Comments are closed.